Politie Keurmerk Veilig Wonen

Politie Keurmerk Veilig Wonen

Politie Keurmerk Veilig Wonen 

Betrouwbaar ijzerhandel Baltus is een erkend PKVW  bedrijf,dat houd in dat we ieder jaar een audit (check) krijgen van het Kiwa. Dit is de officiële instantie die het Pkvw met de bij behorende richtlijnen samenstelt. Hierdoor is ijzerhandel Baltus de juiste partij, om het pkvw certificaat van A tot Z voor u woning te realiseren. Het certificaat kan niet in alle gevallen gerealiseerd worden, dit vanwege technische redenen. In dit geval kunnen we altijd goede adviezen geven, om de woning toch zo veilig mogelijk te maken.

Veilig Als het certificaat op de woning gerealiseerd kan worden, maakt uw woning 90% minder kans op een inbraak. Dit is een statistisch feit wat binnen het landelijke politiekorps inbraken is gemeten.Deze veiligheid bereiken we mede ook door uitsluitend gebruik te maken van zeer hoogwaardige kwaliteits producten (Sloten Verlichting Rookmelders)uiteraard met de bijbehorende keurmerken bijv SKG. Er kan verder een beroep op uw verzekeringsmaatschappij gedaan worden voor een korting op u inboedelverzekering .

Vakkundig De materialen en sloten moeten uiteraard ook gemonteerd worden.Dit gebeurd bij ons uitsluitend door een team specialisten,die ook gecertificeerd zijn. Voordat zij bij u aan de slag gaan,maken wij vooraf (uiteraard is alles vrijblijvend) een offerte en meten alles in.

U komt op deze manier nooit voor verrassingen te staan.


Er zijn geen producten in deze categorie.